?

“Mami diószserbója a világon a legfinomabb!”

Nálatok is biztosan elhangzott már ez vagy ehhez hasonló mondat. Nálunk a mama diószserbója már szinte legenda 😊 De hova is kéne leírni ezt, hogy a legendás diószserbó ne csak egy fecnin legyen? Ekkor megszületett az ötlet, hogy készítsünk egy receptkönyvet, ami méltó az összes fontos családi receptünknek. Mikor ezt elkészítettem édesanyám összeírta a legfontosabb recepteket, ekkor költözött el a nővérem és édesanyám neki ajándékozta a könyvet, hogy az otthoni ízvilágot magával vihesse. Itt jöttünk rá, hogy ez a könyv nem csak egy receptes könyv, hanem vele együtt átadjuk az érzéseinket, az összes trükköt, praktikát.

Arra gondoltunk, ha már a mi receptjeink méltó helyen vannak, miért ne lehetne másoké is. Ezért is hoztam el nektek most ezt a receptkönyvet, hogy meglephessétek magatokat, szeretteiteket egy könyvvel, melyet adhattok üresen vagy akár a meglepni kívánt személy kedvenc receptjeit beleírva.

Formáld úgy ahogyan te szeretnéd…

Egyedi megjelenés,

a parafa külső és a bőr belső miatt biztosan minden ismerősödnek fel fog tűnni a konyhádban az új receptes könyved.

Számold a kalóriákat,

szereted a nagyi receptjét, de jó lenne tudni mennyi kalória, van benne. A könyvben ezt is kiszámolhatod.

A könyvben gyűrűs lefűző van,

ennek segítségével bármikor ki vehetsz vagy belerakhatsz egy-egy receptet. Vagy akár későbbiekben át is rendezheted, a könyvet nem kell aggódnod, hogy rossz helyre írtál egy receptet, ellentétben egy kötött receptkönyvvel.

Minta receptek,

Ajándékba adunk neked 5 minta receptet, ezeket mi már leteszteltük, most rajtad a sor! Ezeknek a segítségével egyszerűbben átláthatod, milyen lehetőségeket rejt magában a könyv.

Ne hagyd elveszni a család receptjeit!

Jegyezd fel pontosan, hogy akár még az unokád is elkészíthesse és
neki is vissza tudd adni azt a hangulatot, amit te átérzel most egy étel elkészítésekor.

Milyen nagyszerű élmény lesz majd a te unokádnak megfőzni azt, amit te a nagymamádtól tanultál. Írd le kitől kaptad és mit jelent a te számodra ez a recept.

Ne csak receptet adj át, add át az élményt is!

Nagyszerű ajándék lehet!

Ajándékozd a család bármelyik tagjának, aki szeret főzni, sütni. Így szeretteid lejegyezhetik kedvenc receptjeiket.

Jó lenne anya vagy mama receptjeit megőrizni? Viszont sajnos nincs időd leírni őket? Ajándékozz egy könyvet nekik és biztos örömmel leírják neked őket.

A lányod éppen készül külön költözni? Lepd meg őt egy receptes könyvvel melyben a kedvenc receptjeit írod le. Így Ő egy főzéssel is nosztalgiázhat, és nem kell mellőznie az otthoni ízeket.

Valami egyedire vágysz?

Megírhatod a saját receptkönyved! Ebben segítségedre lehetünk,
írd le mi az elképzelésed és névre szóló könyvet készítünk neked!
Például: "Betti Receptjei"

Ajándékba szeretnéd vagy csak szeretnéd, ha a te neved lenne a borítón?
Vedd fel velünk a kapcsolatot és kívánságodnak megfelelő személyreszabott recepteskönyvet állítunk neked össze. Ingyenes tervezéssel!

E-mail: borostyanbio.hu@gmail.com Weboldal: www.borostyanbio.hu

"Nagyon szépen köszönöm a családomnak ezt a nagyszerű ajándékot! Nagyon szép és igazán magas minőséget képvisel a könyv. Végre rendszerezve vannak a receptjeim."
CukorMáz másolata (4)
Fehér Elizabett
Debrecen
"Bárki, aki bejön a konyhámba egyből kiszúrja a receptes könyvemet, és mindig megdícsérik. Ebben büszkén mutathatom meg bárkinek a receptjeimet."
CukorMáz másolata (6)
Kovács Brigitta
Karcag
"Eddig mindig lapra jegyzeteltem az új recepteket, de mostmár egy könyvben szedhetem össze ezeket. Kifejezetten tetszik, hogy a kalóriát is tudom benne számolni."
CukorMáz másolata (7)
Szabó Ilona
Kismaros
"Nagymamámnak készíttettem egyedi feliratú könyvet. Nagyon tetszett neki, hogy az ő neve szerepel a borítón."
CukorMáz másolata (8)
Oláh Balázs
Budapest