Akció!

Fekete fokhagyma étrend kiegészítő kapszula – 60 db

5 388 Ft 3 143 Ft

Leírás

POZITÍV HATÁST TULAJDONÍTANAK A FEKETE FOKHAGYMÁHOZ AZ ALÁBBI TERÜLETEKEN:

• A VÉRCUKOR HÁZTARTÁS KARBANTARTÁSA

• ANTIOXIDÁNS

• JAVÍTJA A „JÓ” KOLESZTERIN (HDL) SZINTET

• JÓ HATÁSSAL VAN A MEMÓRIÁRA

• SEGÍT A FOGYÁSBAN

 

A fekete fokhagyma a hagyományos fokhagymából (Allium sativum) fermentálásával készülő termék. Az eljárás során a fokhagymában található hasznos anyagok koncentráltabban jelennek meg. A koreaiak ezelőtt 5 évvel kezdték exportálni a fekete fokhagymát a világ piacaira. A hagymakülönlegességet úgy állítják elő, hogy egy hónapig egy különleges fermentálási (erjesztési) eljárás alá vetik a hagyományos fokhagymát.

Ez idő alatt melanoidin termelődik, amely egy sötét színű anyag, ezért is feketedik be a fokhagyma, és ennek az anyagnak (is) köszönhetően válik rendkívül egészségessé. A távol-keleti orvosok ezen eljárást azért fejlesztették ki, hogy így a fokhagyma legegészségesebb alkotóelemeit tudják kivonni. Emellett azt is sikerült elérni az erjesztéssel, hogy könnyebben emészthető legyen és ezáltal a szaga is enyhébb lett, így az is bátran fogyaszthatja, aki amúgy nem rajong illatáért.

FIGYELMEZTETÉS: Ezek a termékek étrend-kiegészítők, gyógyító hatással nem rendelkeznek. Ne használja a készítményeket terhesség és szoptatás ideje alatt. Használat előtt kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. Hosszú ideig tartó használatra nem javallott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekektől elzárva tartandó! A leírás kizárólag tájékoztatási célra szolgál, nem alkalmas betegségek diagnosztizálására, gyógyítására, megelőzésére és nem helyettesíti az orvosi szolgáltatásokat! A leírásban szereplő megállapítások nem vonatkoztathatóak a NutriMed Étrendkiegészítő Kft. termékeire. A VitaMed márkanév nem értelmezhető az egészségre vonatkozó állításként, az csupán a termék azonosítására szolgál.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.