Kinder Luuf balzsam 30g

2 508 Ft

Leírás

Lélegezzen fel a LUUF® balzsamokkal

A meghűléses betegségek, a köhögés, a nátha, a torok- vagy hörgőgyulladás különösen a gyermekek számára nehezen elviselhetőek. Ilyen esetekben nyújtanak gyengéd és gyors segítséget a természetes illóolajok.

A Baby LUUF® Balzsam és a Kinder LUUF® Balzsam régóta bevált illóolajokat tartalmaz eukaliptuszolajbólkakukkfűből és különböző fenyőfajták gyantabalzsamaiból.

Összetételüket és adagolásukat kifejezetten a csecsemők és a kisgyermekek igényeinek megfelelően alakították ki. A Baby LUUF® Balzsam nem tartalmaz mentolt, ezért különösen gyengéd és már 6 hónapos kisgyermekek esetén is alkalmazható. A Kinder LUUF® Balzsam kifejezetten 3 éves kortól javallott.

A nyak, mell és hát bedörzsölése során a balzsamok kettős hatása bontakozik ki: egyrészt felszívódnak a bőrön keresztül, ezáltal fokozzák a vérellátást, amit melegérzetet kelt az adott területen. Másrészt a test melege által az illóolajokból gyógyító gőzök szabadulnak fel, amelyek belélegezve közvetlenül a légzőszervekre fejtik ki kedvező hatásukat.

A különböző kölcsönhatások által az illóolajok, mint pld. a terpene hörgőgörcsoldó, nyákoldó, váladékoldó hatásúak és megkönnyítik a váladék feloldását. Elősegítik a hörgőváladék kiválasztását, miáltal könnyebbé válik a felköhögés.

Levegőt ad!

Gyógyszernek nem minõsülõ gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati és irodalmi adatok igazolják.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.