Női Termékenység

4 320 Ft

Kategória:

Leírás

Asparagus racemosus gyökér kivonat, Inozitol, Magnézium, Vas, Cink, Resveratrol,

Jód, Q10 és vitaminok

Hozzájárul a női nemi szervek egészséges működéséhez

Segíti az anyai szövetek terhesség alatti fejlődését, ill. a folsav státusz javítását.

Támogatja a hormonális aktivitás szabályozását, a normál sejtosztódást

NŐI TERMÉKENYSÉG étrend-kiegészítő

Az ASPARAGUS RACEMOSUS gyökér kivonat támogatja női nemi szervek egészségét. A CINKhozzájárul a normál termékenységhez és reprodukciós képességhez, támogatja a normál DNS szintézist. A CINK, a SZELÉN, a B2-, C- és E- vitaminok hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A FOLSAV, a VAS, a MAGNÉZIUM, a CINK, a B12- és D- vitaminok szerepet játszanak a normál sejtosztódásban. A FOLSAV hozzájárul az anyai szövetek terhesség alatti növekedéséhez és a normál vérképződéshez. A kiegészítő folsav-bevitel növeli az anyai folátellátottság szintjét. Az alacsony anyai folátszint a magzati idegcső-záródási rendellenességek kialakulásának kockázati tényezője.

A FOLSAV, a VAS, a MAGNÉZIUM, a B2-, B3-, B5-, B6-, B12- és C- vitaminok hozzájárulnak a fáradtságérzés csökkenéséhez. A B2-, B3-, B7- vitaminok hozzájárulnak a normál nyálkahártyák fenntartásához. A VAS hozzájárul a vörösvérsejtek és a hemoglobin normál képződéséhez és a szervezet normális oxigén ellátásához, a B2-vitamin pedig hozzájárul a normál vörösvérsejtek fenntartásához.

A SZELÉN, a CINK, a B2-, C- és E-vitaminok hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A JÓD, a MAGNÉZIUM, VAS, a B2-, B6-, B12- és C- vitaminok hozzájárulnak a normális energia hozamú anyagcseréhez. A FOLSAV, a MAGNÉZIUM, a B3-, B6-, B7-, B12- és C-vitaminok hozzájárulnak a normál pszichológiai funkcióhoz.

Fogyasztási javaslat: 1×1 kapszula naponta, ajánlott étkezések közben vagy után fogyasztani.

Kiszerelés:

30 kapszula / doboz (1 havi adag)

700 mg / kapszula

OGYÉI: 20628/2018

Javaslat: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Gyermekek elől gondosan elzárt, száraz, hűvös helyen tárolja!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.